LVI 7913595 - LIESITUULETIN THERMEX CAMBRIDGE II 60CM MUSTA/RST

1 107,70  (alv 24%) KPL

Toimitusaika-arvio: 2 viikkoa

Voit pyytää ostoskorin sisällöstä tarjouksen, mikäli se sisältää vähintään 3 eri tuoteriviä ja on summaltaan 300 euroa tai enemmän. Kerää ostokset koriin ja valitse kassalla maksutavaksi tarjouspyyntö.

LVI-koodi: 7913595 Toimittaja: THERMEX SCANDINAVIA A/S EAN: 5703347531040 Osasto:

Kuvaus

Cambridge II seinä 600mm rst/musta omalla moottorilla

Cambridge II on näyttävä vertikaalinen liesituuletin. Mustan lasin ja rosterin yhdistelmä tekee kokonaisuudesta tyylikkään. Cambridge II malli on varusteltu tehokkaalla, mutta energiaystävällisellä moottorilla, LED-valoilla, Glass Touch hipaisukytkimillä, konepestävällä rasvasuodattimella ja jälkikäyntitoiminnolla. Cambridge II malliin on saatavana paljon eri lisävarusteita, joiden avulla teet siitä juuri sinun tarpeisiin soveltuvan liesituulettimen.

Lisävarusteena saatavien kierrätyssuodattimien (aktiivihiili) avulla asennat liesituulettimen huonetilaan kierrättäväksi, silloin kun sen liittäminen ulos menevään poistokanavaan ei ole mahdollista. Jos haluat normaalia parempaa suodatusta, niin Thermex Plasmex -suodattimen puhdistuskyky on jopa 96,5% ja käyttöikä jopa 10 vuotta, ilman huoltotoimenpiteitä.