Verkkokaupan voimassa olevat toimitusehdot

Verkkokauppa tapahtuu Suomen lakien ja asetusten mukaisesti. Ehdot ovat voimassa Suomen rajojen sisäpuolella. Noudatamme toiminnassamme kuluttajakaupassa säädettyjä lakeja.

Tuotteiden hyväksynnöistä, laadusta ja takuusta vastaavat valmistajat tai maahantuojat. Myymme ainoastaan hyväksyttyjä tuotteita, joskin tuotteen virheellisestä käytöstä emme voi vastata.

Kaikilla tuotteilla on takuu. Kunkin tuotteen takuuehdot ovat valmistajan tai maahantuojan laatimat.

Tuotteen saa palauttaa vain, jos tuote on täydellisesti jälleenmyyntikelpoinen. Emme vastaa mahdollisista tuotekuvissa ja kuvauksissa olevista virheistä.

Palautusoikeus ei koske esim. tiivisteitä tai kertaalleen asennettuja tuotteita, eikä tuotteita joiden paketit on vahingoittuneet tai avattu. Erityisesti asiakkaalle tehtaalta tilattuja tuotteita ei myöskään voi palauttaa.

Palautuksen on tapahduttava neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Hyväksyttyjen palautusten kauppasummat maksetaan asiakkaan tilille. Palautuksen tullessa kysymykseen ottakaa aina yhteys asiakaspalveluun, niin voimme sopia järjestelyistä. Postiennakkopalautuksia emme lunasta. Verkkokauppa ei vastaa tuotteiden väärästä tai virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai virheellisen käytön aiheuttamista vahingoista.

Uudesta lain tulkinnasta johtuen toimitusajat ja käsittelyajat ovat seuraavat: käsittelyajat tuotekohtaisesti, jakeluajat toimitustapakohtaisesti, toimitusajat tilauskohtaisesti ja reklamaatioihin vastaukset tapauskohtaisesti.

Alla keskimääräiset ajat toteutuneista toimituksista.

Toimitusaika on tukkuliikkeiden varastovalikoiman tuotteiden osalta 2-5 työpäivää tilauksesta. Tämän jälkeen ne on noudettavissa asiakkaan valitsemasta postitoimipaikasta, matkahuollosta tai toimitettu asiakkaan antamaan osoitteeseen. Matkahuollon noutopaikan määrittää Matkahuolto antamanne postiosoitteen perusteella.

Mikäli ette ole saaneet noutoilmoitusta postista tai matkahuollosta viiden (5) arkipäivän kuluttua tilauksesta, ottakaa välittömästi yhteys asiakaspalvelu@jukira.fi.

Tehdastoimitustavaroilla on pidempi toimitusaika:

esim: energiavaraajat, lämmönlähteet jne. 2-6 viikkoa). Voit varmistaa toimitusajan ennen tilausta asiakaspalvelusta.

Osalla tuotteista on useampia valmistajia/toimittajia, kauppias toimittaa tarvikkeet saatavilla olevan / valitsemansa toimittajan varastosta. Esim. putket, kanavat jne. osineen (Esimerkiksi puserrusliittimet, Conex, Sanbra, TA jne.).

Myyjä ei ole korvausvelvollinen toimituksien myöhästymisistä, eikä niiden mahdollisesti aiheuttamista kuluista.

Hinnat

Kaikki kaupan sivuilla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehdot ovat näkyvillä kaupan etusivulla.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Lasku ja Osamaksu

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 30 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 2,90e) ja Jousto Osamaksulla max. 36 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 3,90e ja kuukausikorko 1,66 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Mahdolliset muistutukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Laskussa ilmoitettujen tavaroiden omistusoikeus säilyy myyjällä, kunnes lasku on kokonaisuudessaan suoritettu. Laskutettaessa tulee ostosten päälle 7 euron laskutuslisä.

Sopimusehdot

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät seuraavasta linkistä:

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät seuraavasta linkistä:

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Jukira Oy pidättää oikeuden tarkistaa hinta tilauksen yhteydessä.

Maksuyhtiökulujen kattamiseksi seuraavista maksutavoista peritään 2,5% maksutapalisä:

  • Amex
  • Collector
  • Jousto
  • MobilePay

Toimitukset

Postipakettitoimitukset noudetaan lähimmästä postitoimipaikasta. Myyjällä on oikeus valita toimitustavaksi matkahuolto, mikäli tuotteen koosta (mitta, paino, tms.) johtuen sen toimitus postitse ei ole järkevä vaihtoehto. Asiakkaalle kohdistuvat toimituskulut ovat samat matkahuolto- ja postitoimituksissa.

Toimitukset perille osoitteeseen autossa. Matkahuollolla toimitus Matkahuollon toimipisteeseen.

Matkahuollon kautta toimitamme tuotteet jotka täyttävät seuraavat ehdot:

  • Pakkauksen pituus enintään 150 senttimetriä.
  • Pakkauksen korkeus korkeintaan 60 senttimetriä.
  • Pakkauksen syvyys enintään 60 senttimetriä.
  • Paino enintään 20kg.
  • Tuote ei ole lasia/posliinia.

Käytännössä kaikki putkisto-osat, hanat, korkeintaan 1,5 metriset putket, keskuspölyimurit, alle 100 litran varaajat jne. toimitus onnistuu matkahuollon kautta.

Kattilat, yli 100 litran varaajat, öljysäiliöt, lokasäiliöt jne. toimitetaan ainoastaan osoitteeseen.

Varmista tuotteen lähetystapa tarvittaessa: asiakaspalvelu@jukira.fi

Toimitus ja käsittelymaksu 9,90 euroa, toimitettaessa postitoimipaikkaan tai matkahuoltoon.

Toimitus ja käsittelymaksu 25 euroa, toimitettaessa ilmoittamaanne osoitteeseen.

Tehdastoimitustuotteiden rahti laskutetaan toteutuneiden kulujen mukaan.

Mikäli asiakas valitsee toimitustavan väärin (esim 70kg paketti matkahuollolla) on kauppias oikeutettu veloittamaan erotuksen laskutuslisineen asiakkaalta.

Posliinituotteet (WC:t ja pesualtaan voi tilata ainoastaan noudettavaksi).

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Asiakastiedot palvelevat ainoastaan tuotteiden toimitusta, emme kerää niitä rekisteriin, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää tilausvahvistuksessa mainittua peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (toimituskustannukset palautetaan edullisimman toimitustavan mukaisesti). Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Palautukset hoidetaan tavarantoimittajan varastoon, asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Palautukset

Verkkokauppa voi ottaa palautuksia vastaan myös 14 vuorokauden jälkeen. Palautettavien tuotteiden tulee olla 100-prosenttisesti myyntikuntoisia / uutta vastaavia. Palautuksien vastaanottamisista päätetään tapauskohtaisesti ja niistä hyvitetään asiakkaalle 75% ko. tuotteiden ostohinnoista.