Verkkokaupan voimassa olevat toimitusehdot

Verkkokauppa tapahtuu Suomen lakien ja asetusten mukaisesti. Ehdot ovat voimassa Suomen rajojen sisäpuolella. Noudatamme toiminnassamme kuluttajakaupassa säädettyjä lakeja.

Tuotteiden hyväksynnöistä, laadusta ja takuusta vastaavat valmistajat tai maahantuojat. Myymme ainoastaan hyväksyttyjä tuotteita, joskin tuotteen virheellisestä käytöstä emme voi vastata.

Kaikilla tuotteilla on takuu. Kunkin tuotteen takuuehdot ovat valmistajan tai maahantuojan laatimat.

Tuotteen saa palauttaa vain, jos tuote on täydellisesti jälleenmyyntikelpoinen. Emme vastaa mahdollisista tuotekuvissa ja kuvauksissa olevista virheistä.

Palautusoikeus ei koske esim. tiivisteitä tai kertaalleen asennettuja tuotteita, eikä tuotteita joiden paketit on vahingoittuneet tai avattu. Erityisesti asiakkaalle tehtaalta tilattuja tuotteita ei myöskään voi palauttaa.

Palautuksen on tapahduttava neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Hyväksyttyjen palautusten kauppasummat maksetaan asiakkaan tilille. Palautuksen tullessa kysymykseen ottakaa aina yhteys asiakaspalveluun, niin voimme sopia järjestelyistä. Postiennakkopalautuksia emme lunasta. Verkkokauppa ei vastaa tuotteiden väärästä tai virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai virheellisen käytön aiheuttamista vahingoista.

Uudesta lain tulkinnasta johtuen toimitusajat ja käsittelyajat ovat seuraavat: käsittelyajat tuotekohtaisesti, jakeluajat toimitustapakohtaisesti, toimitusajat tilauskohtaisesti ja reklamaatioihin vastaukset tapauskohtaisesti.

Alla keskimääräiset ajat toteutuneista toimituksista.

Toimitusaika on tukkuliikkeiden varastovalikoiman tuotteiden osalta 2-5 työpäivää tilauksesta. Tämän jälkeen ne on noudettavissa asiakkaan valitsemasta postitoimipaikasta, matkahuollosta tai toimitettu asiakkaan antamaan osoitteeseen. Matkahuollon noutopaikan määrittää Matkahuolto antamanne postiosoitteen perusteella.

Mikäli ette ole saaneet noutoilmoitusta postista tai matkahuollosta viiden (5) arkipäivän kuluttua tilauksesta, ottakaa välittömästi yhteys asiakaspalvelu@jukira.fi.

Tehdastoimitustavaroilla on pidempi toimitusaika:

esim: energiavaraajat, lämmönlähteet jne. 2-6 viikkoa). Voit varmistaa toimitusajan ennen tilausta asiakaspalvelusta.

Osalla tuotteista on useampia valmistajia/toimittajia, kauppias toimittaa tarvikkeet saatavilla olevan / valitsemansa toimittajan varastosta. Esim. putket, kanavat jne. osineen (Esimerkiksi puserrusliittimet, Conex, Sanbra, TA jne.).

Myyjä ei ole korvausvelvollinen toimituksien myöhästymisistä, eikä niiden mahdollisesti aiheuttamista kuluista.

Hinnat

Kaikki kaupan sivuilla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehdot ovat näkyvillä kaupan etusivulla.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Lasku ja Osamaksu

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 30 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 2,90e) ja Jousto Osamaksulla max. 36 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 3,90e ja kuukausikorko 1,66 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: JUKIRA verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Jukira Oy verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Sopimusehdot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Mahdolliset muistutukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Laskussa ilmoitettujen tavaroiden omistusoikeus säilyy myyjällä, kunnes lasku on kokonaisuudessaan suoritettu. Laskutettaessa tulee ostosten päälle 7 euron laskutuslisä.

Jukira Oy pidättää oikeuden tarkistaa hinta tilauksen yhteydessä.

Maksuyhtiökulujen kattamiseksi seuraavista maksutavoista peritään 2,5% maksutapalisä:

  • Amex
  • Collector
  • Jousto
  • MobilePay

Toimitukset

Ensisijainen toimitustapamme on aina nouto yhteistyökumppaneidemme varastoista, joita löytyy useimmilta paikkakunnilta. Mikäli nouto ei ole mahdollista, lähetämme tuotteet valitsemallamme tavalla ilman muita lisäkuluja (Postilla tai Matkahuollolla lähetettävät tuotteet) . Lähetyksen edellytyksenä on yli 25 kilometrin matka noutopaikkaan. Postipakettitoimitukset noudetaan lähimmästä postitoimipaikasta. Verkkokaupalla on oikeus muuttaa toimitustapa, mikäli tuotteen koosta (mitta, paino, tms.) tai muista syistä johtuen sen toimitus valitulla toimitustavalla ei ole järkevä vaihtoehto. Asiakkaalle kohdistuvat toimituskulut ja käsittelykulut ovat samat sekä noudossa että matkahuolto- ja postitoimituksissa.

Kaikkia tuotteita ei ole mahdollista noutaa jokaisesta toimituspisteestä. Kyseisissä tapauksissa postitamme, toimitamme matkahuollolla tai rahditamme tuotteet asiakkaalle ilman lisäkuluja.

Toimitukset perille osoitteeseen autossa. Matkahuollolla toimitus Matkahuollon toimipisteeseen.

Matkahuollon kautta toimitamme tuotteet jotka täyttävät seuraavat ehdot:

  • Pakkauksen pituus enintään 150 senttimetriä.
  • Pakkauksen korkeus korkeintaan 60 senttimetriä.
  • Pakkauksen syvyys enintään 60 senttimetriä.
  • Paino enintään 20kg.
  • Tuote ei ole lasia/posliinia.

Käytännössä kaikki putkisto-osat, hanat, korkeintaan 1,5 metriset putket, keskuspölyimurit, alle 100 litran varaajat jne. toimitus onnistuu matkahuollon kautta.

Yli 2 metriset putket, yli 100 litran varaajat, öljysäiliöt, lokasäiliöt, posliinituotteet sekä yli 25kg:n tuote-erät toimitetaan ainoastaan osoitteeseen.

Varmista tuotteen lähetystapa tarvittaessa: asiakaspalvelu@jukira.fi

Toimitus ja käsittelymaksu 8,90 euroa noudettaessa, toimitettaessa postitoimipaikkaan tai matkahuoltoon.

Toimitus ja käsittelymaksu 29 euroa, toimitettaessa ilmoittamaanne osoitteeseen.

Tehdastoimitustuotteiden rahti laskutetaan toteutuneiden kulujen mukaan.

Mikäli asiakas valitsee toimitustavan väärin (esim 70kg paketti matkahuollolla) on kauppias oikeutettu veloittamaan erotuksen laskutuslisineen asiakkaalta.

Posliinituotteet (WC:t ja pesualtaan) voi tilata ainoastaan noudettavaksi.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Asiakastiedot palvelevat ainoastaan tuotteiden toimitusta, emme kerää niitä rekisteriin, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää tilausvahvistuksessa mainittua peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (toimituskustannukset palautetaan edullisimman toimitustavan mukaisesti). Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Palautukset hoidetaan tavarantoimittajan varastoon, asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Palautukset

Verkkokauppa voi ottaa palautuksia vastaan myös 14 vuorokauden jälkeen. Palautettavien tuotteiden tulee olla 100-prosenttisesti myyntikuntoisia / uutta vastaavia. Palautuksien vastaanottamisista päätetään tapauskohtaisesti ja niistä hyvitetään asiakkaalle 75% ko. tuotteiden arvonlisäverottomista ostohinnoista.