LVI 6270833 - KEITTIÖHANA GUSTAVSBERG ATLANTIC 205058 LYIJYTÖN

224,73  (alv 24%) KPL

Toimitusaika-arvio: 4 viikkoa

Voit pyytää ostoskorin sisällöstä tarjouksen, mikäli se sisältää vähintään 3 eri tuoteriviä ja on summaltaan 300 euroa tai enemmän. Kerää ostokset koriin ja valitse kassalla maksutavaksi tarjouspyyntö.

LVI-koodi: 6270833 Toimittaja: VILLEROY & BOCH GUSTAVSBERG OY Valm. koodi: 6270833 EAN: 7393792232319 Osasto:

Kuvaus

Gustavsberg Atlantic lyijytön keittiöhana korkealla, kääntyvällä juoksuputkella

Gustavsberg Atlantic -tuotesarjaan kuuluu tyylikkäät, kauniisti muotoillut ja käytännölliset hanat pesualtaaseen, keittiöön, suihkuun ja ammeeseen. Gustavsberg Atlantic lyijytön keittiöhana on yksivipuinen hana keittiöön. Keittiön hanassa on kääntyvä, korkea juoksuputki, jonka alla on helppo pestä isotkin kattilat ja padat. Hanan juoksuputki kääntyy 110° ja se on mahdollista rajoittaa 0 ja 60 asteeseen. Keittiöhanassa on värillinen merkintä, josta näkee helposti ja selkeästi kuuman ja kylmän veden suunnat. Soft move -teknologian ansiosta keittiön hanan kahva kääntyy pehmeästi mutta kuitenkin tarkasti, mikä lisää hanan käyttömukavuutta huomattavasti. Atlantic-sarjan hanat on suunniteltu kauniiksi käytännöllisyyttä unohtamatta. Hanojen kahvan alapinta on muotoiltu hieman koveraksi, minkä ansiosta ne tuntuvat käyttäjän käteen miellyttävältä ja laadukkaalta.

Gustavsberg Atlantic -keittiöhana sisältää lyijyä alle 0,1 prosenttia, joten siitä pääsee vedenkäytön yhteydessä ympäristöön normaalia vähemmän lyijyä. Atlantic-keittiöhana ja kaikki sen osat on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytyistä materiaaleista, joten sen monipuolinen käyttö on turvallista. Hanan turvallisuutta lisää ja esimerkiksi palovammoja ehkäisee hanalle säädettävä maksimilämpötila. Gustavsbergin Eco flow -toiminto optimoi veden virtausta niin, että käyttökokemus säilyy miellyttävänä, vaikka veden- ja energiankulutus pienenevät. keittiöhanan ekologisuutta lisää Cold start -toiminto, joka päästää hanasta ainoastaan kylmää vettä silloin, kun hanan vipu osoittaa suoraan eteenpäin. Keittiön hanan keraaminen tiiviste estää veden tiputtelun ja pidentää näin hanan käyttöikää. Taloudellinen ja ekologinen Gustavsberg keittiöhana asennetaan joustavilla liitäntäputkilla. Keittiöhanan asennus sujuu helposti ja nopeasti.